Dagelijks vergelijken wij

 • 1051 leningen

Laagste rente vandaag

 • Laagste rente senioren lening: 4,60 %

Veilig lenen

Geld lenen? Gewoon goed geregeld!

Lening berekenen

Bereken de voor jou goedkoopste lening
Soort lening:
Bedrag:
 

senioren lening:

 • Kenmerken:
  - leeftijd vanaf 58 jaar
  - vaste rente
  - vaste looptijd
  - zekerheid van aflossing

Rente overzichten

Wij vergelijken o.a.

A-Krediet, A1B Krediet, ABN Amro ,AFAB , Amstelgeld, DEFAM , DHB , DFS, Directa, Freo, Geldlenen, Geldshop, HDV bank, ING, Interbank, Kredietconcurrent, Kredietdesk, Kruitvat, Lening makelaar, Moneyou, Nationale Nederlanden, Nederlandse Kredietmaatschappij, OHRA, Rabobank, RegioBank, Ribank, Royaal krediet, Santander en SNS Bank

  Volg de Lening Top 10 op Twitter  Home
afm

Senioren lening top 10

De voordeligste senioren
leningen in 1 overzicht

Senioren lening


Een senioren lening is bedoeld voor mensen tussen de 58 en 68 jaar die een lening willen afsluiten. Helaas bleek het voor veel mensen lastig om na hun 58-ste nog een lening af te sluiten en daarom hebben een aantal kredietverstrekkers de senioren lening op de markt gebracht. De senioren lening lijkt in veel opzichten dan ook op een persoonlijke lening. Ook de rentetarieven van een senioren lening zijn ongeveer gelijk aan de rente voor het afsluiten van een persoonlijke lening. Er zijn wel verschillen maar deze kunnen per kredietverstrekker anders zijn. Zo zijn er kredietverstrekkers die niet 68 jaar, maar een hogere maximum leeftijd hanteren voor het afsluiten van een seniorenlening.
In ons senioren lening top 10 overzicht vind je de senioren leningen met de op dit moment laagste rente. Doordat je niet bij alle kredietverstrekkers in Nederland een senioren lening kunt afsluiten is de keuze iets beperkter dan bij onze andere rente overzichten.
Om dit overzicht zo actueel, eerlijk en onafhankelijk mogelijk te kunnen samenstellen vergelijken wij dagelijks de rente van honderden verschillende leningen en maken wij geen onderscheid tussen de verschillende banken en andere kredietverstrekkers.

Senioren Lening Top 10 rente overzicht


  kredietverstrekker rente
1. Kredietspotter 4,60%
2. KredietDesk 4,60%
3. Geldshop 4,70%
4. Findio 4,70%
5. Interbank 5,10%
   

 

 

Home    |    Bronnen   |    Contact    |    Disclaimer & Privacy    |    Nieuws    |    Over onsCopyright © 2016 Lening Top 10