Dagelijks vergelijken wij

 • 1050 kredieten

Laagste rente vandaag

 • Laagste rente plus krediet: 4,70 %

Veilig lenen

Geld lenen? Gewoon goed geregeld!

Lening berekenen

Bereken de voor jou goedkoopste lening
Soort lening:
Bedrag:
 

Plus krediet:

 • Kenmerken:
  - Leeftijd vanaf 58 jaar
  - variabele rente
  - flexibel
  - opnemen tot max. 65 jaar

Rente overzichten

Wij vergelijken o.a.

A-Krediet, A1B Krediet, ABN Amro ,AFAB , Amstelgeld, DEFAM , DHB , DFS, Directa, Freo, Geldlenen, Geldshop, HDV bank, ING, Interbank, Kredietconcurrent, Kredietdesk, Kruitvat, Lening makelaar, Moneyou, Nationale Nederlanden, Nederlandse Kredietmaatschappij, OHRA, Rabobank, RegioBank, Ribank, Royaal krediet, Santander en SNS Bank

  Volg de Lening Top 10 op Twitter  Home
afm

Plus krediet top 10

De voordeligste senioren
kredieten in 1 overzicht

Plus krediet


Een plus krediet is bedoeld voor 'senioren' die een flexibel krediet willen afsluiten. De rentetarieven van een pluskrediet zijn nagenoeg gelijk aan de tarieven voor het afsluiten van een doorlopend krediet. Grote verschil is echter de minimale aanvangsleeftijd (vaak 58 jaar) en de mogelijkheid om geld van het krediet op te nemen (vaak maximaal 65 jaar). De minimale leeftijd en maximale leeftijd voor het afsluiten van een pluskrediet kunnen echter per kredietverstrekker verschillen. Voor mensen die ouder zijn dan 65 jaar kan een seniorenlening uitkomst bieden.
In ons plus krediet top 10 overzicht vind je de voordeligste plus kredieten van dit moment. Doordat je niet bij alle kredietverstrekkers in Nederland een pluskrediet kunt afsluiten is de keuze iets beperkter. Er zijn echter steeds meer kredietverstrekkers die vormen van senioren krediet willen gaan aanbieden.
Om dit overzicht zo actueel, eerlijk en onafhankelijk mogelijk te kunnen samenstellen vergelijken wij dagelijks de rente van honderden verschillende kredieten en maken wij geen onderscheid tussen de verschillende banken en andere kredietverstrekkers.

Plus krediet Top 10 rente overzicht


  kredietverstrekker rente
1. Geldshop 4,70%
2. Kredietspotter 4,70%
3. KredietDesk 4,70%
4. Findio 4,70%
   

 

 

Home    |    Bronnen   |    Contact    |    Disclaimer & Privacy    |    Nieuws    |    Over onsCopyright © 2016 Lening Top 10