Veilig lenen

Geld lenen? Gewoon goed geregeld!

Lening berekenen

Bereken de voor jou goedkoopste lening
Soort lening:
Bedrag:
 

Rente overzichten

Wij vergelijken o.a.

A-Krediet, A1B Krediet, ABN Amro ,AFAB , Amstelgeld, DEFAM , DHB , DFS, Directa, Freo, Geldlenen, Geldshop, HDV bank, ING, Interbank, Kredietconcurrent, Kredietdesk, Kruitvat, Lening makelaar, Moneyou, Nationale Nederlanden, Nederlandse Kredietmaatschappij, OHRA, Rabobank, RegioBank, Ribank, Royaal krediet, Santander en SNS Bank

  Volg de Lening Top 10 op Twitter  Home
afm

Over ons

 

Over Ons


De leningtop10.nl is een website die is opgezet naar aanleiding van een onderzoek waaruit bleek dat meer dan 90% van alle mensen hun lening tegen een te hoge rente afsluiten. Wij hebben daarom besloten om voor de populairste en meest afgesloten leningen een geheel onafhankelijke en actuele top 10 samen te stellen. Op deze manier hopen wij dat mensen die een lening willen afsluiten eenvoudiger voor de voordeligste lening zullen kiezen. Lenen is al duur genoeg, dus als je besluit om geld te lenen zorg er dan in ieder geval voor dat je niet te veel betaald.

Kernwoorden


De kernwoorden die wij hanteren bij het samenstellen van de Lening Top 10 zijn dan onafhankelijk, eerlijk en actueel. Alle renteoverzichten en andere items die wij op onze site tonen zijn aan deze kernwoorden gespiegeld.

Verdienmodel


Tijdens de opzet en het ontwerp van de website hebben wij uiteraard ook nagedacht over een mogelijk verdienmodel. Wij besteden namelijk veel tijd en energie aan deze website en maken ook kosten om de website te kunnen bouwen, hosten en onderhouden. In het verdienmodel dat wij hebben opgesteld hebben wij als primaire eis gesteld dat we onze top 10 altijd geheel onafhankelijk en eerlijk moeten kunnen blijven samenstellen en niet beinvloed mag worden door mogelijke inkomsten.
Om uiteindelijk toch onze investering in tijd en geld terug te verdienen plaatsen wij vanaf september 2012 advertenties op onze website. Dit kunnen advertenties of gesponsorde links zijn van verschillende affiliate bedrijven en/of van grote internet advertentiebedrijven zoals Google Adsense. Ook kunnen wij ervoor kiezen om advertenties voor bepaalde (lening en krediet gerelateerde) bedrijven op onze website te tonen. De advertenties zullen echter duidelijk te onderscheiden zijn van de rest van de inhoud van onze website en zullen niet onze top 10 beinvloeden.

Home    |    Bronnen   |    Contact    |    Disclaimer & Privacy    |    Nieuws    |    Over onsCopyright © 2016 Lening Top 10