Veilig lenen

Geld lenen? Gewoon goed geregeld!

Lening berekenen

Bereken de voor jou goedkoopste lening
Soort lening:
Bedrag:
 

Rente overzichten

Wij vergelijken o.a.

A-Krediet, A1B Krediet, ABN Amro ,AFAB , Amstelgeld, DEFAM , DHB , DFS, Directa, Freo, Geldlenen, Geldshop, HDV bank, ING, Interbank, Kredietconcurrent, Kredietdesk, Kruitvat, Lening makelaar, Moneyou, Nationale Nederlanden, Nederlandse Kredietmaatschappij, OHRA, Rabobank, RegioBank, Ribank, Royaal krediet, Santander en SNS Bank

  Volg de Lening Top 10 op Twitter  Home
afm

Disclaimer en privacy

 

Disclaimer


Hoewel we veel aandacht hebben besteed aan het samenstellen van deze website (leningtop10.nl), kan er niet worden gegarandeerd dat de informatie (nog) juist, volledig en/of in een specifieke situatie van toepassing is. We trachten zo nauwkeurig mogelijk alle rentetarieven te verzamelen en te tonen in onze renteoverzichten. Ondanks onze pogingen om hier nauwkeurig mee om te gaan kan er altijd iets fout gaan. U kunt derhalve geen rechten ontlenen aan de getoonde rentetarieven en andere verstrekte informatie, en de maker(s) aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voortvloeiend uit of op welke manier dan ook verbonden met het gebruik van deze website of de inhoud ervan.
Het is raadzaam om altijd advies in te winnen bij verschillende deskundigen voordat u een belangrijke financiƫle beslissing neemt!
Door gebruik te maken van deze site verklaart u kennis te hebben genomen van het bovenstaande en daar mee in te stemmen.

Privacy beleid


Wij begrijpen en respecteren de wens van onze bezoekers voor privacy en passen deze dan ook toe voor de bezoekers van onze site. Daarom laten wij u weten op welke manier wij alle persoonlijke informatie gebruiken die u ons heeft toevertrouwd.
Alle informatie die wij hebben verzameld wordt:
- gebruikt om de inhoud van onze website te verbeteren,
- gebruikt om de inhoud en/of ontwerp van onze website aan te passen voor elke individuele bezoeker,
- gebruikt om onze bezoekers in te lichten over veranderingen op de website.

Met betrekking to email adres informatie:
Kunnen wij u melden dat onze webserver niet automatisch informatie met betrekking tot het email adres van bezoekers van onze website herkent.
Email adres informatie wordt alleen verzameld wanneer een gebruiker met ons heeft gecommuniceerd per email of ons vrijwillig deze informatie heeft gegeven, zoals door email communicatie of door het invullen van ons contact formulier.

Met betrekking tot postadres Informatie:
Wanneer u ons uw huis en/of postadres heeft gegeven, zullen wij hier alleen gebruik van maken indien u hier zelf om verzocht heeft of als wij denken dat dit noodzakelijk is. Wij zullen uw postadres informatie niet delen met derden.

Met betrekking tot telefoonnummer Informatie:
Wij nemen alleen telefonisch contact op met bezoekers die hun telefoonnummers hebben gegeven als zij hier zelf om gevraagd hebben of als wij denken dat dit noodzakelijk is. Wij zullen uw telefooninformatie informatie niet delen met derden.

Met betrekking tot cookies:
Wij kunnen cookies gebruiken om de instellingen van bezoekers te bewaren en om de in het verleden gedane activiteiten op de site te registeren, om zodoende een nog betere service te kunnen bieden aan bezoekers die terugkeren naar onze site. Wij kunnen gebruik maken van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geĆÆnteresseerd bent.

Wanneer ons informatiebeleid in de toekomst verandert, zullen wij de veranderingen op onze site zetten om u dit te laten weten en u de gelegenheid te bieden om al dan niet hier mee akkoord te gaan. Als u bezorgt bent over hoe deze informatie wordt gebruikt, controleer dit dan regelmatig op onze site.
Als u denkt dat deze site niet het beleid voert zoals dat is vermeld, neem dan a.u.b. contact met ons op.

Home    |    Bronnen   |    Contact    |    Disclaimer & Privacy    |    Nieuws    |    Over onsCopyright © 2016 Lening Top 10